De Kleinste Keuken

Geen ruimte voor een keuken en geen witte brigade voorhanden? Geen probleem! Met het concept Kleinste Keuken kun je hoe dan ook heerlijke, kleine gerechten serveren. Je gasten blijven langer hangen en je verhoogt je omzet. Daar kun je toch haast geen ‘nee’ op zeggen?

Hoe je dit kunt realiseren? Denk bijvoorbeeld aan een Merrychef. Een high speed minioven met voorgeprogrammeerde recepten, zoals de selectie hieronder. Het is een frituur, oven en grill in één. Daarom kun je smaakvolle gerechtjes serveren in recordtijd. Ook een heteluchtoven voldoet natuurlijk prima: het kost slechts iets meer tijd.

De voordelen van de Kleinste Keuken

1. Kwalitatief en divers aanbod gerechten
voor meer omzet in jouw zaak.

2. Geen extra personeel nodig
dankzij eenvoudige en snelle bereiding.

3. Apparatuur en inrichting op maat
past op of achter iedere bar en keuken.

4. Voorgeprogrammeerde oven
voor meer dan 80 gerechten.

5. Eindeloos veel bereidingen
de Merrychef is een frituur, oven en grill in één.

Makkelijk terugverdiend

Met Kleinste Keuken realiseer jij een hogere omzet en gezonde marges voor jouw zaak, dat tegen een minimale arbeidsinspanning. De investering verdien je al binnen enkele maanden terug. 

De recepten van de Kleinste Keuken zijn speciaal ontwikkeld voor de Merrychef. Op de receptkaarten heb je alle informatie in één oogopslag bij elkaar.

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.

ONZE MEEST RECENTE ARTIKELEN

De Kleinste Keuken

Geen ruimte voor een keuken en geen witte brigade voorhanden? Geen probleem! Met het concept Kleinste Keuken kun je hoe dan ook heerlijke, kleine gerechten serveren. Je gasten blijven langer hangen en je verhoogt je omzet.

Lees meer »

De Slimme Keuken

Slimme Keuken biedt uitkomst door culinaire inspiratie te combineren met tijdsbesparing in de mise-en-place. Een oplossing voor chefs, maar vooral door chefs.

Lees meer »

Hemelse Coolcookies

Nieuw bij Loustain: hemelse Coolcookies! Deze ijssandwiches worden gemaakt volgens een klassiek Italiaans recept. Heerlijk ijs van eigen boerderijverse melk en room tussen twee rustieke koekjes gebakken met de beste ingrediënten.

Lees meer »

Je grootse kleine kaart

Je gasten komen niet bij je om alleen maar lekker te eten. Ze betreden je zaak ook niet uitsluitend voor de gezelligheid. Het gaat om de combinatie van beide.

Lees meer »