Brood en keukenspecialiteiten
sinds 1976

Ambachtelijke producten, met zorg en de beste ingrediënten bereid.

Broodproducten

Met bake-off brood van topkwaliteit bied je klanten een authentieke Franse broodervaring, vers gebakken in hun eigen keuken. Het minimaliseert voedselverspilling en garandeert een knapperige korst met zacht kruim. Kies voor de beste ingrediënten voor een onweerstaanbaar resultaat!

Onze highlights

Hartig

Ontdek ons assortiment hoogwaardige diepvrieshartigheden: exclusieve borrelhapjes, authentieke Italiaanse pasta’s, bijzondere lunchspecials, voorgerechten, garnituren en quiches. Ambachtelijk bereid in Frankrijk, Italië of onze eigen keuken, geselecteerd voor kwaliteit en smaak.

Onze highlights

Viennoiserie

Geniet van Franse viennoiserie van topkwaliteit: croissants, chocolade- en koffiebroodjes, bereid met echt boter, scharreleieren en Frans meel. Diepgevroren en in 20 minuten vers gebakken, zonder kunstmatige toevoegingen. Traditioneel en luchtig dankzij lange fermentatie.

Onze highlights

Bladerdeeg

Bespaar tijd en geniet van gemak met ons assortiment klaar-om-te-vullen producten voor borrelhapjes, desserts, lunch en snacks. Bereid snel en gemakkelijk smaakvolle, gezonde gerechten met constante kwaliteit. Na vulling kunnen ze worden ingevroren voor later gebruik.

Onze highlights

Zoet

Bijna de helft van onze koffie wordt buitenshuis gedronken, vooral speciale soorten. Een gevarieerde koffiekaart onderscheidt je. Combineer je kaart met Loustain’s zoete specialiteiten. Ze bieden creatieve mogelijkheden met authentieke recepten zonder conserveringsmiddelen.

Onze highlights

Patisserie

Loustain biedt patisserie voor elke gelegenheid, zoals een zoet tussendoortje bij koffie of als Franse afsluiter van je menu. Voeg fruit of ijs toe aan de bake-off taarten voor een personal touch. Of presenteer mini’s op een langwerpig bord met koffie als dessert.

Onze highlights

Desserts

Loustain biedt een uitgebreid assortiment desserts voor een succesvolle afsluiting van je diner: cheesecakes, crème brûlée, dessertstaven, vruchtencoulis en purees, voornamelijk bereid in Frankrijk. Handmatig gedecoreerd voor een ambachtelijke uitstraling, met de beste ingrediënten voor een perfecte smaak en snel op tafel.

Onze highlights